Genieten in de Eifel
  

(zie meer berichten op Booking.com)

Gastenboek

Cynthia Hupkens
29-05-22 12:00:58
Wat een heerlijke paar dagen heb ik hier doorgebracht! Paula en Wilfred geven je gelijk bij aankomst een warme, gastvrije ontvangst. De kamers zijn comfortabel ingericht, het bed geeft een goede ondersteuning en wat ik fijn vond was dat er nog verder werd gedacht: een föhn, heerlijk zachte handdoeken en luxe douche- en shampoo stonden klaar voor de gast. Ook het heerlijke ontbijtbuffet gemaakt door keukenprinses Paula was smaakvol, uitnodigend en voor ieder wat wils. Echt een aanrader! Zeker ook in deze mooie omgeving.
Eric Strinnholm
08-05-22 13:51:48
Heerlijke korte vakantie genoten bij deze vriendelijke en gastvrije mensen !!
Perfect verzorgde kamer en heerlijk wisselend ontbijt met goede koffie .
Mooie omgeving om er op uit te trekken zowel wandelend als fietsend , komen zeker in de zomer terug voor een langer verblijf .
Graag tot ziens !
Tineke & Eric
Ricardo Dool
30-04-22 13:40:05
Ik heb de eer gehad om voor de opening al test te overnachten in deze geweldige omgeving. Het hartverwarmend ontvangst van Paula en Wilfred was geweldig, wat een lieve hard werkende mensen en Paula is echt een topper in de keuken. De omgeving is fantastisch, het uitzicht fenomenaal en het gasthaus is daarmee in één woord prachtig en zeker voor herhaling vatbaar. De verschillende soorten kamers met ieder een eigen identiteit is zo mooi gemaakt en alles is spiksplinter nieuw.
Tonen: 5  10