Genieten in de Eifel
  

Motorrijden in de Eifel


Op motortocht door de Eifel. 

De Eifel in Duitsland is een geliefd gebied voor motorrijders en dat is niet voor niets. Er zijn prachtige motortochten te rijden..

Nederland is een prima plek om een dagje erop uit te gaan met de motor. Er zijn veel goede wegen en interessante gebieden, maar echt spannende weggetjes vind je er niet. Terwijl je met een motor juist zoveel plezier beleeft op de kleine wegen in een bergachtig gebied!

Gelukkig is er vlak over de grens al snel een plek te vinden waar de motorrijder zijn hart kan ophalen. Ga bij Maastricht of Venlo de grens over en je zit al snel in de Eifel.


Motorrijden in de Eifel is populair.

De Vulkaaneifel is een prachtig gebied in de Eifel waar je kan genieten van de meest ruige natuur die de Eifel te bieden heeft. Je rijdt over prachtige wegen door een landschap waar vroeger de vulkanen actief waren. Kratermeren, bossen en prachtige panorama uitzichten komt je onderweg tegen op de motor. Bergen, heuvels, haarspeldbochten, alles waar je als motorrijder voor naar de Eifel komt vind je hier.

Onderweg kun je leuke plaatsjes bekijken en even wat eten en drinken.

Dit Duitse gebied is erg populair bij Nederlandse motorrijders. Hoe dat komt? Nou, je hoeft niet dagenlang te rijden voordat je in een gebied bent met mooie wegen. Bovendien zijn er heel veel wegen en langs de routes zijn er genoeg accommodaties om te overnachten.

Ben je nu bang dat jij samen met honderden of duizenden andere motorrijders op toertocht bent? Maak je daar maar niet druk om, want de Eifel is groot en ruim. Misschien is het bij de grens nog druk, maar hoe verder je rijdt, hoe groter de kans is dat jij alleen op een weg rijdt.

De wegen kronkelen behoorlijk om al dat natuurschoon heen. Het is dan ook zeker niet lastig om een interessante route voor jou te vinden.


Mooie motortochten in de Eifel.

In de Eifel kun je op de motor bijna overal de mooiste motortochten maken. 

Je kunt zelf rondrijden en de omgeving verkennen maar je kan ook gebruik maken van één van de mooie motortochten die speciaal zijn samengesteld voor optimaal genot op de motor.