Genieten in de Eifel
  

Koulshore MTB circuit


BELEEF DE MOOISTE ROUTES VAN DE VULKAAN-EIFEL

Op het 13 hectare grote gebied, gevormd door vulkanisme, vormen de paden van de Vulkaneifel het perfecte parcours voor mountainbikers.

Het routenetwerk van het VulkanBike Trailpark neemt je mee langs de unieke routes in Europa.
Beleef meer dan 750 kilometer en 17.500 hoogtemeters in de unieke Vulkaaneifel. De routes zijn bewegwijzerd en goed genetwerkt. Vrijetijds- en racefietsers kunnen precies die delen van de route kiezen die aan hun behoeften voldoen. Van een ontspannen fietstocht in een gezellige groep tot een zweterige race - in het VulkanBike Trail Park is alles voor je inbegrepen.

Het VulkanBike Trailpark maakt gebruik van het bestaande netwerk van veld- en bospaden en dus kunnen alle delen van de route in principe door elke fietser worden beheerst. De uitdagingen qua rijtechniek en conditie zijn heel verschillend en er is dan ook voor ieder wat wils.

Alle delen van de route zijn toegewezen aan verschillende moeilijkheidsgraden vanwege de aard van de route en het stijgingspercentage.

De Koulshore is alleen bedoeld voor mountainbikes, wel zo veilig. Vanwege de haalbare snelheden is elke vormt van ander gebruik (wandelen of paardrijden) een aanzienlijk gevaar en daarom niet toegestaan.


Adres: Lavastrasse 8, Trittscheid

Website:  www.vulkan.bike/koulshore-technik-parcours/