Genieten in de Eifel
  

Avonturenpark en dierentuin


WILDE DIEREN EN VRIJE TIJD – JOUW PERFECTE DAG                


Het avonturenpark Eifelpark Gondorf biedt een unieke combinatie van pretpark en dierentuin op een oppervlakte van ongeveer 100 voetbalvelden. 

Meer dan 50 attracties en meer dan 200 wilde dieren maken het Eifelpark tot een vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen, In de zomer 2020 gaat de nieuwe Graviator Spinning Drop Tower verticaal omhoog om 80 meter in vrije val te duiken na een indrukwekkende 360 ​​° kijkronde. Absoluut niet voor bangeriken! Op 14 meter hoogte is de nieuwe vrije val-toren van de Cray Nest-familie minstens zo spectaculair voor de kleine Eifelpark-fans.

In de Jules Verne Toren vlieg je de wereld rond in luchtige 80 meter. De cultcarrousel Breakdance zorgt voor actievol rijplezier op de piratensite!


Op de wildwaterbaan van het grote pirateneiland kun je een verfrissende en actievolle tocht maken langs het 360 meter lange kanaal in twee boomstammen van wel 14 meter hoog in boomstamboten. 

In de slee van de zomerrodelbaan “Eifel-Coaster” glijdt u met een snelheid van 40 km / u naar het dal. De bijna 1000 meter lange spoorlijn maakt gebruik van de topografie van het Eifelpark en is perfect geïntegreerd in het prachtige parklandschap dat typisch is voor de Zuid-Eifel.


Andere hoogtepunten onder de attracties zijn de bliksemsnelle achtbaan Käpt’n Jacks Wilde Maus, ’s werelds eerste piratenkanonnenrit, kettingcarrousel, gezinsachtbaan, wildwaterrondel, pony-express, Gondorfer-piratengevecht en de twee botsauto’s voor kinderen en jong van hart. 

Zelfs de kleintjes hebben plezier. B. de bouwplaatsrit, de minitestbaan of de Eifelhelling. In het poppentheater beleven grote en kleine fans spannende avonturen met Kasper, Räuber en Purzel.


Herten, herten, bruine beren, wolven, lynxen, stokstaartjes, wallabykangoeroes en vele andere wilde dieren zijn van dichtbij te zien in ruime verblijven. 

Het voeren van beren, wolven en lynxen, becommentarieerd door dierenverzorgers, levert interessante informatie op over de dieren. Met de schattige alpaca’s heeft het Eifelpark nieuwe, lieve bewoners gevonden. Hondentrainer Sandro betovert je in zijn viervoetige show, die alleen verkrijgbaar is in het Eifelpark. In de valkerij Eifelpark zijn roofvogels van dichtbij te zien bij de indrukwekkende roofvogelshow.Avontuurlijke en thematische speeltuinen zoals de klimtuin, het wilde westen van Tatzes, de kasteeltoren van Tapsis, het piratenparadijs van Purzel en veel speeltoestellen voor peuters maken zorgeloos bewegen, ravotten en ontdekken mogelijk. 

Met kleine elektrische graafmachines wordt veel grind en zand op de speelplaats van de graafmachine verplaatst.


In het weekend en tijdens de vakantie in Rijnland-Palts vindt in het Waldtheater de magische komedie-keuken plaats, een nieuwe show met FiLu en Mr. Baldo. De schattenjacht voor kinderen biedt dagelijks nieuwe avonturen voor privé-spelers rond de piratenplaats.

Dit bezoek en nog veel meer biedt een bezoek aan het Eifelpark Gondorf!

we kijken uit naar je bezoek
De familie Löwenthal Goetzke en het Eifelpark-team

Goed om te weten:

alle attracties zijn inbegrepen in de toegangsprijs
Er zijn ook gratis parkeerplaatsen beschikbaar voor bussen

Honden aangelijnd zijn welkom


Website : https://www.eifelpark.de/nl/